Μ. Καλόγηρος: Πρωταγωνιστής και φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Μίλτος Καλόγηρος δεν μίλησε μόνο για το θέμα που είχε προκύψει ανάμεσα στην ΕΠΟ και στην ΕΠΣΘ και το τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας στην εκπομπή «Πρωινής Προπόνησης» του ΣΠΟΡ FM 89.5. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε και για την αγαπημένη του ομάδα και αυτά που τους συνδέουν. Επίσης, ο Μίλτος Καλόγηρος αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό Βόλου, την ήττα που υπέστη στο φιλικό από τον Απόλλωνα, αλλά και τι μπορούν να πετύχουν οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη σεζόν. Αναλυτικά:

«Είμαι Ολυμπιακός Βόλου και δεν το κρύβω. Για εμένα ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ζωή μου. Στον Ολυμπιακό μεγάλωσα παίζοντας ποδόσφαιρο. Εκεί γνώρισα και τη γυναίκα μου. Όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω θα το κάνω και θα είμαι πάντα στρατιώτης του Ολυμπιακού.

Έχει πολύ καλούς παίκτες η ομάδα, αλλά δεν έχουν “δέσει” ακόμα μεταξύ τους. Δεν ήμασταν καλοί με τον Απόλλωνα. Η ήττα αυτή πιστεύω πως θα κάνει καλό στην ομάδα, γιατί ήρθε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι μ’ αυτούς τους παίκτες που έχει η ομάδα θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Περιμένουμε και τους Νάστο,  Ντεπέτρις, Γουόρντεν και Πολύζο, οι οποίοι είναι καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν. Ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστήσει και φέτος και πιστεύω ότι θα καταφέρει στο τέλος να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ”.

Απομαγνητοφώνηση για το Goalpost.gr: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις