Φασουράκης: Από εμάς εξαρτάται αν θα νικήσουμε τον Αίαντα

Τον Αίαντα Σούρπης υποδέχεται σήμερα Σάββατο 12/10 ο Σαρακηνός στο «Βασδέκειο» (16.00) στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ. Σίγουρα απόντες από πλευράς Σαρακηνού θα είναι ο Γιαμαλής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Κωνσταντάκος που τραυματίστηκε στη συνάντηση με τον Πύρασο. Επίσης, ο Τζίκας είναι άρρωστος, ο Χάνος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και ο Στύλας στον προσαγωγό. Όμως πιστεύεται ότι οι τρεις τελευταίοι θα βρίσκονται τουλάχιστον στην αποστολή.

Για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας έκανε λόγο ο προπονητής του Σαρακηνού, Γιάννης Φασουράκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αίας έδειξε από πέρυσι πόσο δυνατός είναι και όχι μόνο στον έδρα του, αλλά και μακριά από αυτή. Νομίζω ότι και φέτος θα τερματίσει ψηλά, τουλάχιστον μέσα στην πεντάδα.

Από την πλευρά μας δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Στα προηγούμενα μας μείναμε κάπως μακριά από τα γνώριμά μας στάνταρ και δεν είχαμε ως ομάδα τους απαραίτητους αυτοματισμούς. Ωστόσο, κάναμε το «δύο στα δύο» και αυτό είναι πολύ θετικό. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολύ μεγάλα και αυτό με κάνει να αισιοδοξώ. Αν κόντρα στον Αίαντα παίξουμε αυτό που μπορούμε τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις