Σιαμέτης: Σεβόμαστε τον Σαρακηνό, θα παλέψουμε για το καλύτερο

Ο Αίας Σούρπης προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα για το σημερινό (16.00) παιχνίδι με τον Σαρακηνό που θα διεξαχθεί στο «Βασδέκειο», με την ομάδα της Σούρπης, πάντως, να αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η απουσία του Μπιρτσάι λόγω εργασίας. Αμφίβολοι είναι άλλοι τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για τους προερχόμενους από τραυματισμό Ε. Ξηροκώστα, Μακανίκα, Δημητρίου και λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης τον Χριστέλο.
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σιαμέτης, τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για το σημερινό παιχνίδι: «Έχουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα που δυσκολεύουν τον σχεδιασμό μας για το παιχνίδι, καθώς αρκετοί παίκτες είναι αμφίβολο αν θα είναι στη διάθεσή μου. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλό υλικό και ότι όποιοι και αν παίξουν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Σεβόμαστε τον Σαρακηνό που είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θεωρώ ότι το ματς θα έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι και ότι η έκβασή του θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις