Η αποστολή του Ολυμπιακού Β. για το ματς με Θεσπρωτό-τα εισιτήρια του αγώνα

Αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε με τον Θωμά Γράφα να ανακοινώνει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του. Μετά από το ματς της πρεμιέρας με τον Ασπρόπυργο συμπεριλήφθηκε και πάλι στην αποστολή ο Βραζιλιάνος Τζέφερσον, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ράντι, Πάσχος, Μαρούδας και οι Μπαρούτας, Καναβός, Καρακώστας, Μπακουλάτι, Πριόνας, Δεινόπαπας, Ενγκομπά και Ζάχος.
Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του ο Θωμάς Γράφας για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό είναι οι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Κλεμέντε, Τζέφερσον, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γραικός, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την Θύρα 1 (κεντρική θύρα) του σταδίου του Αλμυρού και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.00. Στην Θύρα 1 θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για τα εισιτήρια διαρκείας. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Η είσοδος των φιλοξενουμένων θα γίνεται από την Θύρα 2.
Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€.
Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.
Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

«Παίζουμε μπάλα» για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ
Υπενθυμίζεται ότι στον αυριανό αγώνα θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς στο εκδοτήριο των εισιτηρίων και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει μαζικό «παρών» στο γήπεδο, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να είναι ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια για τη νίκη, αλλά και να συμβάλλει με ότι ο καθένας μπορεί να διαθέσει στον αγώνα που κάνει αυτή η οικογένεια για να σώσει το παιδί της.
«Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι πλέον το παιδί όλων μας και η μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τους πολίτες όλης της χώρας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις