Ήταν Ολυμπιακός Βόλου σε “καυτή” έδρα

Έσπασε το… ρόδι ο Ολυμπιακός Βόλου και με τον Σούλη Παπαδόπουλο για πρώτη φορά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, νίκησε με 2-1 τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στο γήπεδο της Νεάπολης.
Η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, στο πρώτο παιχνίδι φέτος στο Βόλο, συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν με ψυχή και πάθος, να δίνουν «μάχες» στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος να δικαιώνονται για τη προσπάθειά τους.
Συγκλονιστικός ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού στις κερκίδες, που «έσπρωξε» την ομάδα στη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο 15’ να χάνουν με 0-1 με γκολ του Κατσικοκέρη, ισοφάρισαν στο 17’ με τον Ντούνη, για να πετύχουν το νικητήριο τέρμα με τον Πόζογλου στο 51’ με απευθείας χτύπημα φάουλ.
Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην 9η θέση με έξι βαθμούς (τέσσερις από την κορυφή) και αισιοδοξεί σε καλύτερη συνέχεια.
Στο 30’ τραυματίστηκε ο Ιμπάν Ράντι, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του πήρε ο Στάθης Ρόκας, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να περνά τον Ντούνη στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Ρόκας να αγωνίζεται στον άξονα.
Από το σημείο εκείνο και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της Ιεράπετρας και δίκαια έφτασε στη νίκη, με την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού να διαχειρίζεται σωστά το παιχνίδι και με τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 65’ ο Παπαδόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Γραικό στη θέση του Στεφάνοβιτς. Ο Γραικός έπαιξε ως δεξιός μπακ, ο Σκοπελίτης πέρασε στη δεξιά πτέρυγα, με τον Ντούνη να παίζει στον άξονα. Λίγα λεπτά αργότερα, πέρασε στο ματς και ο Λάσκαρης, στη θέση του Ντούνη, με τον Κουτσιανικούλη να παίζει ως φορ και ο Πόζογλου να αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ.
Στο τέλος του παιχνιδιού οι φίλαθλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους και για τη νίκη που σημείωσαν, με τη Νεάπολη να γίνεται από το πρώτο κιόλας παιχνίδι «καυτή» έδρα για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις