Χοβέ: Πρέπει να “ξυπνήσουμε” γρήγορα

Στις στιγμές κρίθηκε το παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ισαάκ Χοβέ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Αιγάλεω όπου η Νίκη γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0. Ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε πως χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε η ομάδα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισαάκ Χοβέ όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι που κρίνεται στις στιγμές. Μπήκαμε στον αγώνα μας πολύ σοβαρά και συγκεντρωμένοι. Με το πλάνο που εφαρμόσαμε είχαμε καλή ισορροπία. Έγινε μεγάλη μάχη και από τις δύο ομάδες. Ένα όμορφο γκολ με σουτ από τα 30 μέτρα μας έκλεψε τον αγώνα. Σίγουρα το γκολ ήρθε από ένα δικό μας γκολ στην άμυνα και πρέπει να το αναλύσουμε. Η ομάδα είχε αντίδραση, πάλεψε και στο δεύτερο μέρος βγήκε με μία φιλοσοφία και μία πίστη ότι θα γυρίσει το παιχνίδι. Το παιχνίδι όμως είναι θέμα αποφάσεων και σ’ ένα μικρό λάθος και σε μία στιγμή μπορούν να γυρίσουν όλα εναντίον σου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα και είχαμε την ευκαιρία με τον Ροχάνο να σκοράρουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να παίζουμε με πάθος, να δουλέψουμε περισσότερο. Χάσαμε τον Ροχάνο σε μία καλή στιγμή που ήταν σε θέση να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα. Πρέπει η ομάδα να αλλάξει σελίδα και να προσπαθήσει να αλλάξει πράγματα. Δεν είχαμε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στον αγώνα, τον οποίο χάσαμε στην πορεία. Πρέπει να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που έχουμε. Ο αντίπαλος κατάφερε με παίκτη παραπάνω να τελειώσει το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε περισσότερα, πρέπει να παλέψουμε περισσότερο, πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας. Εγώ ο ίδιος πρέπει να είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Είμαστε σε μία κατάσταση πάρα πολύ χαμηλά και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα για να μπορέσουμε να ανέβουμε. Πρέπει να ξυπνήσουμε γρήγορα και να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και είναι στο χέρι μας»

Για τον σχηματισμό που ξεκίνησε και άλλαξε στο ημίχρονο: «Είχαμε κάνει έναν σχεδιασμό για την επίθεσή μας με τρία στόπερ και δύο φουλ μπακ και τον Μασκουνιάν να πλαισιώνει τον Ροχάνο στην επίθεση.  Η ομάδα μπήκε καλά, αλλά το γκολ που δεχθήκαμε άλλαξε πράγματα. Το σύστημα το άλλαξα στο ημίχρονο και η ομάδα πήγε πάλι καλά. Χάσαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε και να ισορροπήσουμε την κατάσταση».

Για την αλλαγή του Αποστολίδη: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για την κακοτυχία όμως μας έτυχε και αυτό και δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις