Λασκαράκης: “Η διοίκηση Γραμμένου βελτίωσε τα οικονομικά της ΕΠΟ κατά 4 εκατ. ευρώ”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ταμίας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, Περικλής Λασκαράκης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα οικονομικά της Ομοσπονδίας αλλά και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ο επόμενος πρόεδρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ: «Μόνο με χαμόγελο μπορώ να αντιδράσω στα δημοσιεύματα που με θέλουν να είμαι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτά προκύπτουν από δημοσιογράφους που δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να μιλήσω μαζί τους αλλά μιλάνε αυτοί για εμένα, πολλές φορές δεν γράφουν σωστά το όνομα μου κιόλας. Εγώ έχω αποδείξει πολλές φορές ότι δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα.

Οι εκλογές είναι σε ένα χρόνο από τώρα και στην θέση υπάρχει ο Βαγγέλης Γραμμένος που αγωνίζεται για το καλό της ομοσπονδίας και θεωρώ περιττή οποιαδήποτε άλλη συζήτηση.

Δεν αποφεύγω να απαντήσω στο αν θα είμαι εγώ ο επόμενος πρόεδρος, είναι νωρίς ακόμα. Είναι προφανές ότι τώρα υπάρχει στην θέση ο κ. Γραμμένος».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ο καθένας όπως και ο κύριος Αυγενάκης είναι ελεύθερος να εκφράσει την γνώμη του όπως ο ίδιος θέλει. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά της ΕΠΟ, ούτε μπορώ να φανταστώ, ούτε ότι επιτρέπεται σε κάποιον να κάνει συνωμοσία γύρω από τα πεπραγμένα στην Ομοσπονδία. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του επαγγελματικού αναγνώρισαν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ότι είμαστε καλή διοίκηση.

Επειδή έχω τον ρόλο του ταμία στην Ένωση, γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω.

Αρχικά δεν έχει ληφθεί κανένα δάνειο από την UEFA και δεν υπάρχει κάποια τέτοια απόφαση ή συζήτηση. Επίσης οι ανησυχίες του κύριου Αυγενάκη δεν με βρίσκουν σύμφωνο καθώς η Ομοσπονδία ανέλαβε το 2017 μία Ενωση με χρέη που ανέρχονταν περίπου στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Η διοίκηση της εποχής Γραμμένου βελτίωσε αυτήν την κατάσταση κατά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Η οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας βρίσκεται σε αυτή τη θέση εξαιτίας περιστατικών από προηγούμενες διοικήσεις. Από την πλευρά μας, εμείς προσπαθούμε να ομαλοποιήσουμε την κατάσταση και να λειτουργεί εύρυθμα η Ομοσπονδία».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις