Πήρε το… όπλο του ο Μάρκος Ντούνης και… πυροβολεί

Ο Μάρκος Ντούνης ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές του Ολυμπιακού Βόλου και όπως είναι φυσικό χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα να αποκτήσει την ανάλογη αγωνιστική κατάσταση. Στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έπαιξε ως αλλαγή, στα παιχνίδια με Βέροια, Τρίκαλα και Θεσπρωτό, ενώ δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ασπρόπυργο.

Ο 27χρονος επιθετικός στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, ξεκίνησε ως βασικός και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει και στα τρία ματς. Στην αναμέτρηση με την Ιεράπετρα και τη νίκη του Ολυμπιακού είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης (το άλλο γκολ πέτυχε ο Πόζογλου), στο ματς με την Καλαμάτα ήταν αυτός που επίσης είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι, πριν ο Τσίτας σκοράρει το νικητήριο τέρμα, ενώ την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ιάλυσο σημείωσε το 2-0.

Ο Μάρκος Ντούνης είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με τρία τέρματα, αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο και είναι από τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις