Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Αλμυρό

Δεν μπόρεσε ο ΓΣ Αλμυρού να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Λάρισας. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου ηττήθηκε με 2-1 από τα Μετέωρα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» κι αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι απουσίες που είχε ο ΓΣΑ (δεν έπαιξαν οι Ζενούνης, Αναστασίου και Δερμιτζάκης).

Ο Αλμυρός είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τους Δημηνά στο 24’ και Πατσή στο 26’, ενώ από την πλευρά τους τα Μετέωρα απείλησαν το τέρμα του Πολυμέρου στο 33’ με τον Ιωάννου (σουτ άουτ), Περέιρα στο 35’, Πολυζόπουλο 36’ και 38’.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Μετέωρα πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 54’, με σουτ του Περέιρα, ενώ στο 76’ ο Νικλητσιώτης με πλασέ έγραψε το 0-2. Ο ΓΣΑ μείωσε το σκορ στο 78’ με κεφαλιά του Βουρδάκη ύστερα από σέντρα του Ρακή, δίχως ωστόσο στη συνέχεια να καταφέρει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Διαιτητής: Ντελέζος (Λάρισας)
Βοηθοί: Νίκζας, Νάκας (Λάρισας)
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Πατσής (58′ Ρακής), Αγγελής (71′ Αράπης), Χολέβας, Κυριάκος, Παπακώστας (88′ Δήμος), Δημηνάς, Αγιασιώτης, Λάμπος, Καναβός, Βουρδάκης.
ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Μπέτσας, Δάσιος, Λουκάς, Κατσαντώνης, Φωτίκας, Περέιρα, Πολυζόπουλος, Νικλητσιώτης, (89′ Χριστοδουλόπουλος), Τσαντούλας (93′ Κοτόρι), Ιωάννου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις