Στον πάγκο του Απόλλωνα Καναλίων ο Κ. Ρέππος

Ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική καριέρα του άνοιξε ο Κώστας Ρέππος, ο οποίος χθες έκλεισε και επίσημα στον Απόλλωνα Καναλίων. Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στον πάγκο της Μακρινίτσας, με την οποία πέρυσι διέγραψε μία εντυπωσιακή πορεία στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και την οδήγησε μετά από πολυετή απουσία στα “σαλόνια” της πρώτης τη τάξει τοπικής κατηγορίας, τη σεζόν 2014/2015 θα επιχειρήσει να πράξει το ίδιο και με τους Απολλωνιστές.

Η πρόταση που του έγινε από τους παράγοντες του συλλόγου των Καναλίων κατέληξε γρήγορα σε συμφωνία κι έτσι ο Κώστας Ρέππος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα γίνει στον Απόλλωνα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Απόλλων Καναλίων θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ και αναμένονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει γύρω στα μέσα Αυγούστου, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες προσθήκες στο έμμψυχο δυναμικό.

“Χαίρομαι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα. Από την πρώτη στιγμή που με πλησίασαν τα μέλη της διοίκησης, έδειξαν πως υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και ζήλος για να επιτύχουμε κάτι καλό τη νέα χρονιά και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Κώστας Ρέππος, μιλώντας για το “ναι” που είπε στην πρόταση συνεργασίας των Καναλίων.

Ο 41χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στη Μακρινίτσα, λέγοντας τα εξής: “Μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στην ΑΕ Μακρινίτσας (1,5 χρόνο ως προπονητής), δεν θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα λόγω αντικειμενικών δυσκολιών. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νεανική και ανταγωνιστική ομάδα η οποία κατάφερε να πετύχει την άνοδο στην Α΄ Τοπική Κατηγορία μετά από μια δεκαετία, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση της ομάδας και τον ιδρυτή της ομάδας κ. Βασίλη Κανάβα για την πολύτιμη βοήθεια τους και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αναλάβω ως προπονητής την ομάδα τη δύσκολη αυτή περίοδο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος αυτός στόχος. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα της Μακρινίτσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πάντα επιτυχίες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις