Αυλαία με ΝΙΚΗ θέλει κόντρα στα Τρίκαλα (pregame)

Την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει σήμερα (21/12) η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον αήττητο Α.Ο. Τρίκαλα στη Νεάπολη, στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη θέλει να κλείσει την κακή παρένθεση της Βέροιας και να κλείσει τη χρονιά με μία νίκη επί του πρωτοπόρου Α.Ο.Τ.. Το έργο της βολιώτικης ομάδας δεν θα είναι εύκολο καθώς το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη, όχι μόνο βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Βοσκόπουλο που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όμως στη φαρέτρα του θα έχει δύο όπλα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Αντόνιο Ροχάνο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αφού εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στη Βέροια, ενώ στη διάθεση του Αρκά προπονητή τίθεται και ο Σεμπατσιάν Καμπαγέρο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από την αρχή της χρονιάς.

Δηλώσεις για το ματς έκανε ο προπονητής της ομάδας κ. Βεργέτης και o Ισπανός ποδοσφαιριστής της Νίκης, Άλεξ Κρουθ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης:

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία μας για τον αγώνα. Δυστυχώς, ο Βοσκόπουλος προσπάθησε να βγάλει τη σημερινή προπόνηση (σ.σ. Παρασκευής), αλλά δεν τα κατάφερε, συνέχισε να έχει ενοχλήσεις, γεγονός που τον αφήνει εκτός αποστολής αύριο. Το θετικό είναι πως επέστρεψε ο Καμπαγέρο υγιής και θα είναι στη διάθεσή μας. Όλοι οι παίκτες έχουν κατανοήσει τη σημαντικότητα του αγώνα κι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά την ήττα από τη Βέροια, δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μας, όλα παρέμειναν κανονικά, η δουλειά που κάναμε, ήταν η ίδια με όλες τις μέρες και θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δεν αφήνουμε την ομάδα να κλονίζεται από μία ήττα”.

Οι δηλώσεις του Κρουθ:

“Περιμένουμε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα είναι μία σπουδαία ομάδα, όλοι οι ποδοσφαιριστές τους αγωνίζονται σκληρά κι είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις εναντίον τους. Κι εμείς, όμως, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα μας, κυρίως, έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Στη Βέροια είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά καλό αντίπαλο, αλλά μάλλον δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο θα έπρεπε. Η ομάδα γύρισε σελίδα και σκέφτεται μόνο να κερδίσει τα Τρίκαλα”.

Πάνοπλος ο Α.Ο. Τρίκαλα

Χωρίς προβλήματα απουσιών θα παραταχθεί σήμερα στις 3:00μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Α.Ο. Τρίκαλα απέναντι στη Νίκη Βόλου. Οι Γιακουμής, Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Καμπλιώνης, Αϊβάζογλου, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Ντόσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Πελάεθ, Ελευθεριάδης, Λώττας, Τσίπρας και Σταματής συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Περικλή Αμανατίδη για το Θεσσαλικό ντέρμπι.

Οι διαιτητές

Τον αγώνα Νίκη Βόλου – Α.Ο. Τρίκαλα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου (15:00), στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί θα είναι οι Μπαλιάκας Αλέξανδρος (ΕΠΣ Κοζάνης) και Παπαδάκης Αθανάσιος (ΕΠΣ Ημαθίας) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου από τη Λαμία.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις