Επίσκεψη του Ολυμπιακού στις «Άσπρες Πεταλούδες»

Μοιράσου το άρθρο

Ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, μέλη του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού Βόλου και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας επισκέφτηκε το ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες». Η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και μέλη του τεχνικού τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να ευχηθούν χρόνια πολλά ενόψει των Χριστουγέννων αλλά και της έλευσης του νέου έτους.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιδρύματος ξενάγησε τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούνται ενώ δεν παρέλειψαν να δώσουν τα εύσημα σε όλους για την προσπάθεια που γίνεται στο Ίδρυμα το οποίο αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου μίλησαν και μοίρασαν ευχές στους 50 οικότροφους τους οποίους και προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά όποιο ποδοσφαιρικό αγώνα επιθυμούν στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ενώ οι οικότροφοι με την σειρά τους ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των αθλητών μας στο Ίδρυμα.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αθανάσιος Μπακαλιάνος
ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού Βόλου για την παρουσία
τους στο Ίδρυμα, η οποία και είναι συνεχή τα τελευταία χρόνια, αλλά και για την δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου η οποία και θα καλύψει τα έξοδα ενός από τα εορταστικά γεύματα των οικότροφων.
Στην σημερινή επίσκεψη το παρών έδωσαν ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Διονύσης Παππάς, ο Γενικός Αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Γιάννης Θεοδωρίδης, οι ποδοσφαιριστές Στάθης Ρόκας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κόλα Κλεβί και Σεραφείμ Παπαϊωάννου και η υπεύθυνη Τύπου Αλίκη Φωτιάδου.
Υπενθυμίζεται πως το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες ιδρύθηκε το 1970 και σήμερα διαμένουν 50 οικότροφοι απ’ όλη την Ελλάδα. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η περίθαλψη και φροντίδα παιδιών με νοητική υστέρηση, ψυχικές διαταραχές, επιληψία, αυτισμό, εγκεφαλοπάθειες, κινητικές δυσκολίες και αισθητηριακές διαταραχές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις