Τρομακτικό ατύχημα για Σάινθ στην πίστα του Σότσι (photos & video)

Από την σφοδρή σύγκρουση του Κάρλος Σάινθ της Toro Rosso στα προστατευτικά της πίστας του Σότσι επισκιάστηκαν τα ελεύθερα δοκιμαστικά στο ρωσικό γκραν πρι. Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ισπανός πιλότος.

Κατά τη διάρκεια των 3ων ελεύθερων δοκιμών, ο Ισπανός πιλότος της Toro Rosso έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και είχε σφοδρή πρόσκρουση στα προστατευτικά της πίστας του Σότσι!

Η διαδικασία διακόπηκε πρόωρα ώστε να απεγκλωβιστεί ο Σάινθ, που ευτυχώς δεν είχε υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, αλλά και για να καθαρίσει η πίστα από τα θραύσματα.

Λίγες ώρες μετά τη διακομιδή του αεροπορικώς στο νοσοκομείο κι αφού οι εξετάσεις δεν έδειξαν το παραμικρό, ο 21χρονος πιλότος της Toro Rosso όχι απλώς καθησύχασε πως είναι απολύτως καλά, αλλά δήλωσε πως θέλει να τρέξει την Κυριακή στο ρωσικό Grand Prix!

«Όλα είναι καλά, μην ανησυχείτε για τίποτα! Ήδη σκέφτομαι πώς θα πείσω τους γιατρούς να με αφήσουν να τρέξω αύριο», έγραψε στο Twitter ο Σάινθ συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

inner

inner

inner

inner

inner

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις