Εξαιρετικοί οι Νέοι του Ολυμπιακού Β. 4-1 σε φιλικό την Αναγέννηση Κ.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (10/10) στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» του Θωμά Μακρή, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, νίκησαν με 4-1, μια ομάδα που θα…

…τη βρουν αντίπαλο και στο φετινό πρωτάθλημα Κ19 της Football League.
Παρότι το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι φέτος πλήρως ανανεωμένο, τη στιγμή που ήρθαν στην ομάδα παρά πολλά νέα πρόσωπα, το βολιώτικο συγκρότημα έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, με τον Θωμά Μακρή να έχει κάνει σημαντική δουλειά στο διάστημα της προετοιμασίας. Δεν είναι εύκολο να μονταριστεί μια νέα ομάδα, με τον Ολυμπιακό να το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, ενώ υπάρχουν – σαφώς – μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Οι «ερυθρόλευκοι» σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιούργησαν πολλές φάσεις, είχαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Μπέικο να αστοχεί δύο φορές από πλεονεκτική θέση. Προηγήθηκαν στο σκορ με χτύπημα πέναλτι του Ζαρίφη, δέχθηκαν την ισοφάριση, επίσης με πέναλτι, από την Αναγέννηση, για να ακολουθήσουν τρία γκολ από τον Ολυμπιακό. Ο Ζαρίφης και πάλι με ωραίο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-1, ενώ ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Αγγελή. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα για να πετύχει το 3-1, ενώ έκλεισε το σκορ, μετά από ασίστ του Ζαρίφη.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Σπηλιόπουλο, με τον Χασιώτη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Αγγελής αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Γαρυφάλλου και Παπαϊωάννου. Οι Χατζησταμάτης και Μπάφας ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Ζαρίφης έπαιξε στη δεξιά πτέρυγα, ο Μπάσαρι στην αριστερή, με τον Καναβό να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Μπέικο.
Έπαιξαν επίσης με τον Ολυμπιακό και οι Παπάζογλου, Ράπτης, Πάτσης, Καλαμίδας, Μαλέρδος, Ζάχος και Παπαεμμανουηλίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις