Έμεινε με 10 παίκτες ο Βόλος και η Ξάνθη νίκησε με 3-1

Ένα ματς το οποίο τα είχε όλα έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα σε Βόλο και Ξάνθη, για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Η Ξάνθη κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ανέβει και πάλι στην 4η θέση του πρωταθλήματος.
Στο 41′ ο Μπαξεβανίδης με ένα πολύ ωραίο γκολ, με σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 45+3′, κέρδισε πέναλτι ο Βόλος μετά από χέρι του Καρασαλίδη. Πέναλτι το οποίο δόθηκε από τον Κομίνη, αφού είδε τη φάση στο VAR.
Το εκτέλεσε ο Μουνίθ στο 45+7’, όμως ο Άμπαντ είχε άλλη άποψη και κράτησε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε δυνατά και κατάφερε νωρίς να ισοφαρίσει. Στο 56′ ο Γέντρισεκ με ένα εξίσου ωραίο γκολ «έγραψε» το 1-1.
Στο 67′ όμως ο Οικονόμου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Γεγονός το οποίο επηρέασε άμεσα τον Βόλο και στο 73′ ο Εντουάρντο σημείωσε το 1-2. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά στη συνέχεια και στο 81′ ήρθε και το αυτογκόλ του Φεράρι σε κεφαλιά του Λισγάρα, με το οποίο και διαμορφώθηκε το 1-3.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12′ Οικονόμου, 65′ Αουγκούστο, – 36′ Μπαξεβανίδης, 70′ Τερκί
ΚΟΚΚΙΝΗ: 67′ Οικονόμου
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Οικονόμου, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Γέντρισεκ (71’ Δημόπουλος), Μουνίθ, Γκουαροτσένα (46’ Τόρες), Μάντζης (53’ Λύρατζης).
ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Ντε Αμορίμ (61’ Σόσα), Κοβάσεβιτς, Εντουάρντο (82’ Τζουρίτσκοβιτς), Στάρτζεον, Φοσέ (46’ Κάστρο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις