Γ. Σιαμέτης: Ευκαιρία να βρεθούμε στην κορυφή

Ο Αίας έχει την ευκαιρία σήμερα Σάββατο να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, εφόσον νικήσει τον Σαρακηνό (15.00 στάδιο Αλμυρού) και σύμφωνα με τον Γιάννη Σιαμέτη οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να την εκμεταλλευτούν, αναγνωρίζοντας φυσικά τον βαθμό δυσκολίας που έχει η συνάντηση με τον Σαρακηνό.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού αν το κερδίσουμε θα βρεθούμε στην 1η θέση. Τέτοιου είδους αγώνες μας κάνουν χαρούμενους και μας δίνουν επιπλέον κίνητρο. Ξεκάθαρα ο στόχος μας είναι η νίκη διότι θέλουμε να βρεθούμε στην κορυφή. Το ματς με τον Σαρακηνό είναι το σημαντικότερο από όλα όσα δώσαμε μέχρι τώρα. Αναγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου, αλλά είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, κάτι που με κάνει να αισιοδοξώ», τόνισε ο τεχνικός του Αίαντα που σχολίασε και το γεγονός ότι ο αγώνας δεν θα γίνει στη φυσική έδρα της ομάδας, αλλά στον Αλμυρό: «Καλύτερα που συμβαίνει αυτό διότι στο γήπεδό μας ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος και δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Χειλά, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις