Εκδήλωση της Αγ. Παρασκευής στο πλαίσιο “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ”

Σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου η Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ», θα υποδεχτεί δυο καταξιωμένους επιστήμονες της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα στις 17:00, η ψυχολόγος κα Ντένια Αλεξοπούλου και ο διατροφολόγος – διαιτολόγος κος Κωνσταντίνος Λάμπης θα παρευρεθούν στις εγκαταστάσεις της σχολής και θα προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση σε ψυχολογικό, παιδιατρικό αλλά και διατροφικό επίπεδο μέσα από διαδραστικές επιστημονικές εκδηλώσεις.
Η Σχολή της Αγίας Παρασκευής έχει ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για 6η συνεχόμενη χρονιά κατόπιν σχετικής αξιολόγησης. Το πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοποριακή δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα και στοχεύει στο να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.
Η βασική κατευθυντήρια γραμμή του προγράμματος είναι η συνεχής και διαδραστική εκπαίδευση των προπονητών, των παιδιών και των γονέων τους και οι στόχοι του είναι οι παρακάτω:
• Να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό
• Να ενισχύσει τις αξίες του αθλητισμού
• Nα δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των συμμετεχόντων σωματείων
• Να βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των σωματείων
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.opapcsr.gr/athlitikes-akadimies-opap/

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις