Νεμπεγλέρας: «Το αγάπησα πραγματικά και γι’ αυτό συνεχίζω να το κάνω»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την τρέλα του για το ποδόσφαιρο: «Μ’ αυτό μεγάλωσα, το αγάπησα πραγματικά και γι’ αυτό συνεχίζω να το κάνω. Ελπίζω να συνεχίσω να το υπηρετώ όσο μπορώ. Το χαίρομαι και το ευχαριστιέμαι ακόμη. Πλέον δεν έχω και την μεγάλη πίεση και το άγχος, γι’ αυτό και το απολαμβάνω καλύτερα».

Για τις συμβουλές που δίνει στα νέα παιδιά: «Με χαροποιεί γιατί βρίσκομαι με αρκετά παιδιά των ακαδημιών, τα οποία προπονώ. Προσπαθώ να τους δείξω το σωστό δρόμο. Αυτός είναι ο σκοπός μου και είμαι χαρούμενος γιατί υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με αυτά τα παιδιά».

Για τις αναμετρήσεις του Άρη με τον Ατρόμητο: «Είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τα παιχνίδια του κυπέλλου. Είναι διαφορετική η προσέγγιση των ομάδων. Πιστεύω ότι ο Άρης πέρασε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, βγάζει συνεργασίες, φάσεις και είναι καλός επιθετικά. Ο Ατρόμητος από την άλλη, στα τελευταία παιχνίδια, αν εξαιρέσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση ή στην κατάσταση που θα ήθελα εγώ να είναι ο Ατρόμητος, καθώς είναι μια ομάδα που έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στις έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για τις διαφορές του Ατρομήτου σε σχέση με πέρυσι: «Ο Ατρόμητος της περυσινής χρονιάς, ήταν τελείως διαφορετικό. Φέτος δεν είναι γρήγορος στην κόντρα επίθεση, είναι πιο συντηρητικός στο παιχνίδι και αναλόγως με τους παίκτες που έχει ο κάθε προπονητής, προσπαθεί να παίξει το ανάλογο σύστημα στην ομάδα. Αυτή είναι η διαφορά με πέρυσι. Είναι πιο παθητικός ο Ατρόμητος».

Για τον φετινό Άρη: «Βρίσκει σταθερότητα πλέον. Όλα βγαίνουν εξαιρετικά στο γήπεδο σαν αποτέλεσμα. Η καλή ποιότητα των παικτών έχει βοηθήσει τον προπονητή, που μέσα από τη δουλειά έχει περάσει τα δικά του συστήματα στην ομάδα. Όσο καλή ομάδα έχει, τόσο πιο γρήγορα περνάει νέες ιδέες στην ομάδα του, ο κάθε προπονητής. Και ο Γκάμα και ο Φετφατζίδης είναι βαρόμετρα για τον Άρη. Αν είναι σε καλή κατάσταση αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές, βλέπουμε ότι ο Άρης είναι και καλός και αποτελεσματικός».

Για την επιθυμία του κόσμου να κατακτήσει η ομάδα φέτος το κύπελλο: «Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι στον Άρη, ξέρεις ότι είσαι σε μεγάλη ομάδα. Δεν γίνεται να είσαι στον Άρη και να μην υπάρχει η πίεση. Χωρίς πίεση όμως, δεν μπορείς να βάλεις στόχους στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να κάνει σαν ομάδα, είναι να παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε κάθε ματς. Αν βγάζουν στο χορτάρι αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει πιστεύω να έχει σαν στόχο ένα τρόπαιο ο Άρης και δεν νομίζω αυτή η επιθυμία να δημιουργεί περισσότερη πίεση».

Για τον Λούκας Σάσα: «Είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Όταν πρωτοεμφανίστηκε, μπορεί να μην είχαμε εντυπωσιαστεί, αλλά με την πάροδο του χρόνου καταλαβαίναμε πως είναι εξαιρετικός παίκτης. Έχει δέσει πολύ καλά στον Άρη και γι’ αυτό βλέπουμε και ωραίο ποδόσφαιρο μεσοεπιθετικά».

Για το αν σκοπεύει να βρεθεί στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης σύντομα: «Δεν έχει βολέψει είναι η αλήθεια, γιατί δίνω ματς, αλλά κάποια στιγμή πιστεύω να το καταφέρω».

Πηγή: Arena 89,4 FM

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις