ΒΙΝΤΕΟ: Η Συν. Τύπου Ολυμπιακός Β- Nίκη Β.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β.- Νίκη Β. (1-1), που έγινε στο γήπεδο Νεάπολης στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Το βολιώτικο “classico” δεν προσέφερε ιδιαίτερα πλούσιο θέαμα, καθώς οι φάσεις των δυο ομάδων ήταν λιγοστές, ωστόσο οι συγκινήσεις, η ένταση και το πάθος περίσσευαν τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στις κερκίδες, όπου οι αντεγκλήσεις μεταξύ των φιλάθλων ήταν συνεχής.

Ιδιαίτερο τόνο στη δημιουργία των έντονων συναισθημάτων, έδωσε και η διαμόρφωση στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου και τους γηπεδούχους να απαντούν με το δικό τους τέρμα, δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης.

Ωστόσο, εντελώς διαφορετικό ήταν το κλίμα στη Συνέντευξη Τύπου, όπου τόσο οι δυο εξαίρετοι (από πλευράς χαρακτήρα) προπονητές, όσο και οι ποδοσφαιριστές μίλησαν έχοντας αποβάλει την ένταση του αγώνα, καυτηριάζοντας τις ασχήμιες που έγιναν στις κερκίδες, από τους νεαρούς θερμόαιμους οπαδούς.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων μίλησαν o ο προπονητής Στάικος Βεργέτης και ο ποδοσφαιριστής Λούκας Γκαρσία, ενώ αντίστοιχα για τους “ερυθρόλευκους” δηλώσεις έκανε ο προπονητής Λεωνίδας Βόκολος και ο σκόρερ του τέρματος της ισοφάρισης, Αντώνης Τσιάρας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις