Πρωτιά για την Κ12 της ΕΠΣΘ

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η μικτή ομάδα Κ12 της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο παιχνίδι με τη Βοιωτία που διεξήχθη στο «Olimpico». Με το αποτέλεσμα αυτό η Κ12 της ΕΠΣΘ αναδείχθηκε πρώτη στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
Θεσσαλία και Βοιωτία συγκέντρωσαν από 14 βαθμούς με την ΕΠΣΘ να υπερισχύει στη διαφορά τερμάτων. Στη β’ φάση η Κ12 της ΕΠΣΘ θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας σε «νοκ άουτ» παιχνίδι στο Βόλο.
ΕΠΣΘ: Τζέκας, Αζιζάι, Βάιος, Βελετζάκος, Παπαστεργίου, Μπαντής, Κρομμύδας (Ι), Κρομμύδας (ΙΙ), Γκαραβέλας. Αγωνίστηκαν και οι: Μαυρουδής, Κανούλας. Λ. Ράιος.

Έληξε 2-2 και το ματς της Κ14
Η Κ14 της ΕΠΣ Θεσσαλίας έπαιξε για το γόητρο κόντρα στη Βοιωτία, η οποία ήθελε ένα βαθμό για να τερματίσει πρώτη, κάτι που πέτυχε μια και το ματς έληξε ισόπαλο 2-2. Η ΕΠΣΘ κατετάγη 5η στον 4ο όμιλο με επτά βαθμούς.
ΕΠΣΘ: Κόκκορης, Παναγούλας, Λυκουρίνος, Μπέκος, Λιάτσικος, Κανούτας, Δράκος, Γιωτόπουλος, Κάιο, Σταυραντώνης, Νταβλαμάνος. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Τσούτσας, Νικολούλης, Τουλγαρίδης, Κοντογεωργίου, Μάρκου.
Διαιτητής και των δύο αγώνων ήταν ο Γιώργος Αντωνίου της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ βοηθοί ήταν οι Γρηγόρης Δεδικούσης και Δημήτρης Παραφέστας από την ίδια Ένωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις