Νίκη στο 94′ για τον Διαγόρα κόντρα στον Θησέα

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Θησέα Αγριάς, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που πραγματοποιεί για να παραμείνει στην κατηγορία. Αξίζει να αναφερθεί πως το ντέρμπι της Μαγνησίας διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Στεφανοβικείου για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πέντε λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου, ο Σιώμος έγραψε το 0-1, με κοντινό πλασέ, χαρίζοντας το προβάδισμα στους «πράσινους». Στο 56’ ο Αλαμάνης κέρδισε πέναλτι, με τον Κουβελά να το εκτελεί εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους «ασπρόμαυρους», ενώ ο Αλαμάνης στο 94’ σκόραρε με κοντινή προβολή, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή για την ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Σκόρερ: 56’ πεν. Κουβελάς, 94’ Αλαμάνης – 40’ Σιώμος.
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας).
Βοηθοί: Βογιατζής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Λάιος, Δίντσης (46’ Σπαθής), Γιαουπλάρι, Μπλέντι, Αλεξίου, Ζενούνης (72’ Κυριάκος), Ζιάκας, Κουβελάς, Αλαμάνης, Αναστασίου.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ
: Κεφαλάς, Ι. Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Νιαώτης (12’ λ.τρ. Ιακωβίδης), Ε. Βαν Ντε Γουίχε, Γαλανόπουλος, Πέτσης (18’ λ.τρ. Βλάχος), Μπόρας, Κοτζαθανάσης (68’ Ζαχαράκης), Δημητριάδης, Σιώμος (51’ Οικονόμου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις