Στο 93′ “λύγισε” στην Καλαμπάκα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Οκτώ αγωνιστικές αήττητος παρέμεινε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Το σερί αυτό «έσπασε» στην Καλαμπάκα, καθώς τα Μετέωρα κατάφεραν να νικήσουν τον ΓΣΑ με 1-0, με γκολ στο 93’. Οι γηπεδούχοι, που δίνουν «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, ήθελαν περισσότερο τη νίκη και την πήραν στο φινάλε της αναμέτρησης.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, με τα Μετέωρα να αυξάνουν την πίεση στο δεύτερο μέρος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Με τον Πολυζόπουλο στο 56’ (νικήθηκε από τον Λέτσο), τον Γεωργάκη στο 83’ (σουτ στο δοκάρι), Πολυζόπουλο στο 86’ και Γεωργάκη στο 87’. Τελικά, το γκολ για τα Μετέωρα ήρθε στο 93’. Μετά από γέμισμα του Πλακιά και κόντρα σε σώματα αμυνομένων του Αλμυρού, η μπάλα στρώθηκε στον Πολυζόπουλο, ο οποίος αυτή τη φορά δεν αστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Λέτσο, γράφοντας το 1-0 για τα Μετέωρα, λυτρώνοντας την ομάδα του.
ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Γεωργάκης (87’ Πλακιάς), Δάσσος, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Φωτίκας (86’ Σαμούτης), Λουκάς (62’ Μπλέτσας), Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος, Τσιανούλας (80’ Περέιρα), Ιωάννου.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέσο, Λάμπος, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος, Καναβός, Βαγενάς (82’ Βουρδάκης), Ζαφειρίδης, Γαρυφαλλόπουλος (65’ Αγιασιώτης), Δερμιτζάκης (92’ Χαλάτσης), Ηλιόπουλος (90’ Στογιανίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις