TV: Οι ταινίες της Μ. Τετάρτης (15/4)

Στις 20:20 το Open προβάλει την ταινία «Braveheart». Βασισμένο στο επικό ποιήμα Γουάλας, η ιστορία περιγράφει την ζωή του Γουίλιαμ Γουάλας, ενός Σκωτσέζου που αψήφησε τον αγγλικό ζυγό και πολέμησε για την απελευθέρωση της πατρίδας του. Ο Μελ Γκίμπσον ανέλαβε τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές κερδίζοντας πέντε Όσκαρ.

Στις 21:00 το Star προβάλει την ταινία «Η έξοδος: Θεοί και βασιλιάδες». Ένας αξιοσημείωτα θαρραλέος άνδρας, δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της Ιστορίας, οδηγώντας 400.000 σκλάβους ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωση τους. Απέναντί του θα έχει να αντιμετωπίσει την ισχυρή αντίσταση του Φαραώ της Αιγύπτου, Ραμσή. Μωυσής και Ραμσής γεννήθηκαν μαζί, μεγάλωσαν σαν αδέρφια και γαλουχήθηκαν σαν πρίγκιπες, όμως στην πορεία οι δρόμοι τους χώρισαν. Τώρα, καθώς η Αίγυπτος καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις πιο ισχυρές φυσικές καταστροφές όλων των εποχών, οι δυο ηγέτες θα συγκρουστούν αμετάκλητα.

Στις 23:00 ο ΑΝΤ1 προβάλει την σειρά «Η Βίβλος» που θα ολοκληρωθεί σε τρία επεισόδια (έως την Μ.Παρασκευή). Πρόκειται για ένα επικό θρησκευτικό δράμα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Μ. Τετάρτη από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση:

 

20:45 Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ – Ξένη ταινία -ANT1

20:50 Braveheart – Ξένη ταινία -Open TV

21:00 Οι άθλιοι – Ξένη ταινία -MEGA

21:00 Η έξοδος: Θεοί και βασιλιάδες – Ξένη ταινία -STAR

21:30 Planet Earth 2– Ντοκιμαντέρ -ΣΚΑΪ

21:50 Ψηλά στον ουρανό – Ταινία κινουμένων σχεδίων -ALPHA

22:00 Ένα γελαστό απόγευμα – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

22:30 Τα πάθη του Χριστού – Ξένη ταινία -ΣΚΑΪ

23:00 Η Βίβλος – Ξένη ταινία -ANT1

23:45 Ο δρόμος προς τη δόξα – Ξένη ταινία -MEGA

23:50 Οι υπηρέτριες – Ξένη ταινία -ALPHA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις