Σε πρώτο πλάνο ο Μπούα στον Ολυμπιακό

17.02.2019; Basel; Fussball Super League - FC Basel - FC Sion; Kevin Bua (Basel) (Daniela Frutiger/freshfocus)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κέβιν Μπούα. Ο Ελβετός εξτρέμ της Βασιλείας φαίνεται πως έχει όλο το «πακέτο» που ψάχνουν οι Πειραιώτες μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς.

Από την Παρασκευή έχουν προκύψει διάφορες πληροφορίες για τον 26χρονο άσο, όπως ότι έχει πρόταση στα χέρια του από τους «ερυθρόλευκους» με 570.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει αυτή τη στιγμή. Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το καλοκαίρι και σήμερα το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως μόλις πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός για την αλλαγή στην καριέρα του.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τη κίνησή τους. «Σύμμαχος» φαίνεται πως είναι και ο πατέρας – μάνατζερ του Μπούα, Άνχελ, και περιμένει πως την κατάλληλη στιγμή θα φτάσει η προσφορά από μεριάς «ερυθρολεύκων».

Η Βασιλεία, τώρα, αναμένεται να προσπαθήσει να δέσει τον Μπούα με νέο συμβόλαιο, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλες ομάδες (όπως η Μπεσίκτας) που παρακολουθούν την περίπτωσή του, αλλά στην Ελβετία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις