TV: Οι ταινίες της Τετάρτης (22/4)

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Έξι μέρες, επτά νύχτες».  Περιπέτεια με τους Χάρισον Φορντ, Αν Χες, Ντέιβιντ Σουίμερ, Τεμουέρα Μόρρισον. Η δημοσιογράφος Ρόμπιν Μονρό, μετά από μια δύσκολη και πιεστική περίοδο στο περιοδικό που εργάζεται, αισθάνεται ευτυχής που επιτέλους θα βρεθεί σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού με τον σύντροφό της, Φρανκ. Ο στριφνός πιλότος, όμως που θα χρειαστεί να την εξυπηρετήσει στη διάρκεια των διακοπών της εκεί, αποδεικνύεται ένας πραγματικός… κίνδυνος, όταν το αεροπλάνο τους παγιδευτεί στη μέση του πουθενά σε ένα αχαρτογράφητο νησί. Η Ρόμπιν δε χαίρεται καθόλου που πρέπει να συνεργαστεί για την επιβίωσή της με έναν ιδιότροπο μεσήλικα, που όπως λέει δεν τα πάει και πολύ καλά με τους ανθρώπους και ελπίζει σύντομα ο Φρανκ να καταφέρει να εντοπίσει την τοποθεσία της. Οι πραγματικοί κίνδυνοι όμως  που κρύβει το νησί, θα δώσουν στα πράγματα –αλλά και την αναγκαστική συνύπαρξή τους- μιαν άλλη εξέλιξη…

Στις 23:30 το Open προβάλει το θρίλερ «Βίαιη δικαιοσύνη» με τους Μελ Γκίμπσον, Γουίλιαμ Μέισι, Ράιαν Ντόρσεϊ, Έριν Μοριάρτι, Ντιέγκο Λούνα, Τόμας Μαν. Η 17χρονη Lydia (Έριν Μοριάρτι) έχει μπλεχτεί σε μια πλεκτάνη, εξαιτίας της οποίας ένα καρτέλ ναρκωτικών την αναζητά παντού γιατί θεωρεί ότι έχει κλέψει χρήματα. Ο μοναδικός της σύμμαχος είναι ο πατέρας της (Μελ Γκίμπσον). Ο ίδιος έχει μπλεξίματα με τον νόμο, έχει υπάρξει κατάδικος, μα πάνω απ´όλα είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την κόρη του.  Έστω και για πρώτη φορά στη ζωή του, σκοπεύει να κάνει το σωστό.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τετάρτη (22/4) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση:

20:45 Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας – Ελληνική ταινία -ANT1

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής -STAR

21:00 Τρεις μέρες διορία – Ξένη ταινία -Open TV

22:00 Έξι μέρες, επτά νύχτες – Ξένη ταινία -ALPHA

22:00 Δεσποινίς ετών 39 – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

23:30 Βίαιη δικαιοσύνη – Ξένη ταινία -Open TV

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις