TV: Οι ταινίες του Σαββάτου (25/4)

Στις 21:00 το MEGA θα προβάλει την περιπέτεια φαντασίας  «2012». Το 2012 είναι μια  περιπέτεια για έναν παγκόσμιο κατακλυσμό που φέρνει το τέλος του κόσμου και αφηγείται την ηρωική μάχη για επιβίωση. Το 2009 μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης ότι σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε… Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατον να σωθούν όλοι. ”Οταν ο Τζάκσον Κέρτις πηγαίνει με τα δυο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες. Ο Τζάκσον πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε μια αντίστροφη μέτρηση με τον χρόνο. Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές που η γη επιφυλάσσει για την ανθρωπότητα. Το 2012 πιστεύεται από πολλούς ότι είναι η χρονιά της αποκάλυψης, λόγω του ότι η 21η Δεκεμβρίου του 2012 σηματοδοτεί το τέλος του ημερολογίου των Μάγια. Για το γεγονός αυτό υπάρχουν πολλές αναφορές σε διάφορες επιστημονικές, θρησκευτικές και άλλες πηγές. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών «Ημέρα ανεξαρτησίας» και «Μετά την επόμενη ημέρα» Ρόλαντ ‘Εμεριχ ζωντανεύει τις προβλέψεις των Μάγια.

Στις 21:45 ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ταινία «Hancock». Ο Χάνκοκ είναι ένας ξεπεσμένος υπερήρωας τον οποίο ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιπαθεί λόγω της προβληματικής του συμπεριφοράς. Με την καθοδήγηση ενός υπευθύνου δημοσίων σχέσεων αποφασίζει να διορθώσει την εικόνα του.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Σάββατο (25/4)από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:00LIΟ ατσίδας – Ελληνική ταινία – ALPHA

21:00LI2012 – Ξένη ταινία -MEGA

21:00LMinions – Ταινία κινουμένων σχεδίων -STAR

21:00LIΔύο εβδομάδες προθεσμία – Ξένη ταινία -Open TV

21:45LHancock – Ξένη ταινία -ANT1

21:50LΚάποτε στη Ρώμη – Ξένη ταινία -ALPHA

22:00LIΆλμπερ Καμύ – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 3

22:50LLethal weapon – Αστυνομική σειρά -STAR

23:00LIΚαμικάζι τσαντάκιας – Ξένη ταινία  -Open TV

23:40LIPrince Of Persia: The sands of time – Ταινία κινουμένων σχεδίων -ALPHA

00:00LIΜικρός στο μάτι — Ξένη ταινία -MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις