TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (30/4)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού». Αφού συμμαχήσει με σκοτεινές μαγικές δυνάμεις και σκοτώσει τον αδερφό του και βασιλιά Ούθερ, ο αδίστακτος Βόρτιγκεν ανεβαίνει στο θρόνο της Αγγλίας. Ξέρει όμως πως ο γιος του Ούθερ, που είναι ακόμη ζωντανός, θα επιστρέψει για να τραβήξει το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ από το βράχο και να τον εκδικηθεί.

Την ίδια ώρα (21:00) στο OPEN μπορείτε να δείτε την ξένη ταινία «Sex and the city». Η Κάρι δέχεται πρόταση γάμου από τον Mr Big με αφορμή την αγορά ενός πανάκριβου διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη. Η Μιράντα σοκάρεται μπροστά σε μια αποκάλυψη του Στιβ και αντιμετωπίζει τις συνέπειες. Η Σαμάνθα έχει αρχίσει να βαριέται τη ζωή της στο Λος Άντζελες με τον Σμιθ. Η Σάρλοτ γίνεται έξαλλη με τη στάση του Mr Big απέναντι στην Κάρι λίγο πριν από το γάμο.

Στις 23:45 το STAR προβάλει την ταινία «The nice guys». Στο Λος Άντζελες του 1977 δύο δευτεροκλασάτοι ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση μιας κοπέλας, η οποία φαίνεται πως συνδέεται με το θάνατο μιας πορνοστάρ.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (30/4)από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:45 Η καφετζού – Ελληνική ταινία -ANT1

21:00 Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού – Ξένη ταινία -STAR

21:00 Sex and the city – Ξένη ταινία -Open TV

22:00 Η χιονάτη και τα επτά γεροντοπαλίκαρα – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

22:00 Οι ιππότες της Σανγκάης – Ξένη ταινία -ALPHA

23:00 Το άγνωστο κορίτσι – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

23:45 The nice guys – Ξένη ταινία -STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις