TV: Οι ταινίες του Σαββάτου (2/5)

Στις 20:50 το MEGA προβάλει την ξένη ταινία «Οι μεγάλοι». Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, πέντε καλοί φίλοι, άλλοι παντρεμένοι πια, μαζί με τις γυναίκες τους και άλλοι ανύπαντροι ξανασυναντιούνται για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου και να αποδείξουν ότι παραμένουν για πάντα αμετανόητοι έφηβοι. Η dreamteam της σύγχρονης κωμωδίας του Χόλιγουντ σε μια ταινία που υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων…

Στις 21:45 ο ΑΝΤ1 θα δείξει την ξένη ταινία «Ο τουρίστας». Μια γυναίκα, η οποία παρακολουθείται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ταξιδεύει για τη Βενετία, όπου θα συναντήσει τον καταζητούμενο εραστή της. Στο τρένο γνωρίζει και παγιδεύει έναν ανύποπτο Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος όταν φτάσουν στην Ιταλία θα γίνει στόχος πρακτόρων, της αστυνομίας αλλά και Ρώσων μαφιόζων.

Στις 22:00 στον ALPHA μπορείτε να δείτε την δραματική ταινία εποχής «Η Μαγική Ομπρέλα» με πρωταγωνιστές τον Τομ Χανκς και την Έμμα Τόμπσον. Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο Γουόλτ Ντίσνεϊ προσκαλεί τη Βρετανή συγγραφέα Π.Λ. Τράβερς στο Χόλιγουντ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει να του παραχωρήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα της «Μαίρη Πόπινς» Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Στη 01:00 το STAR θα δείξει την ταινία «Τα Δεσμά του Διαβόλου» που βασίζεται στην περιβόητη υπόθεση των West Memphis Three από το 1994, όταν τρεις έφηβοι είχαν καταδικαστεί αδίκως για φόνο. Πρωταγωνιστές της ταινίας ο Κόλιν Φερθ και η Ρις Ουίδερσπουν.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Σάββατο (02/05) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:00  Τι 30, τι 40, τι 50 – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:50  Οι μεγάλοι – Ξένη ταινία -MEGA

21:00  Τραγούδα – Ταινία κινουμένων σχεδίων – STAR

21:00  J2US – Διαγωνιστικό show – OPEN

21:45  Ο τουρίστας – Ξένη ταινία – ANT1

22:00  Μάιος 1940: Η μεγάλη φυγή – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 3

22:00  Η μαγική ομπρέλα – Ξένη ταινία – ALPHA

22:50  Πάρτι γυναικών – Ξένη ταινία – MEGA

23:15  Miss Violence – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 2

23:15  Lethal weapon – Αστυνομική σειρά –STAR

01:00   Τα δεσμά του διαβόλου – Ξένη ταινία –STAR

03:45  Αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις