“Να παραμείνουν οι ομάδες που είχαν μαθηματικές ελπίδες”

Η ΕΠΟ πήρε απόφαση για την αναστολή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (όπως και των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων), αλλά δεν ξεκαθάρισε το τι θα γίνει με τις πρωταθλήτριες ομάδες, αλλά και το πόσες ομάδες θα υποβιβασθούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το «Sportskalampaka» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΑΣ Μετέωρα, Κώστα Βαβίτσα και του ζήτησε να σχολιάσει αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Βαβίτσας:

“Θεωρούμε ως ΑΣ Μετέωρα ότι η απόφαση της ΕΠΟ είναι σωστή για πολλούς και κυρίως πρακτικούς λόγους. Θα ήταν δύσκολο να συνεχισθεί το πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα θεωρώ όσον αφορά την απόφαση για το πόσες ομάδες θα υποβιβασθούν που μας αφορά άμεσα ως ομάδα, ότι θα πρέπει να υποβιβασθούν λιγότερες ομάδες και να παραμείνουν κι αυτές που είχαν μαθηματικές ελπίδες. Αυτό θα είναι και το πιο δίκαιο έτσι ώστε να μην υπάρχει παράπονο από κανέναν.

Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναμένουμε τις σχετικές αποφάσεις. Τώρα ίσως δοθεί η ευκαιρία τόσο στην διοργανώτρια αρχή όσο και στην πολιτεία να ενδιαφερθούν περισσότερο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να το δείξουν έμπρακτα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις