«Τα βρήκαν Ολυμπιακός και Μαρτίνς, την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις»

Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα συνεχίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή «οι Ρεπόρτερ» ανέφερε ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να ανανεώσουν την συνεργασία τους, και απομένουν τα τυπικά , δηλαδή, οι υπογραφές.

Όπως ανέφερε στους 94,6 ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις υπογραφές στα συμβόλαια και τις ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.

Ενδιαφέρον έχει η χρονική διάρκεια του νέου deal. Στο ζήτημα αυτό αν και οι εκτιμήσεις ήθελαν περισσότερο πιθανό το ενδεχόμενο μιας ανανέωσης ενός έτους, τελικά οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε ένα διετές συμβόλαιο.

Η συμφωνία, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος, είναι κάτι που ικανοποιεί πάρα πολύ και τις δύο πλευρές. Και τον Ολυμπιακό που είχε μείνει ευχαριστημένος από τη δουλειά του Πορτογάλου αλλά και τον ίδιο τον προπονητή ο οποίος ναι μεν θα του άρεσε να δοκιμάσει την τύχη του στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ξεκάθαρα θέλει να μείνει εκεί που νιώθει καλά, και στον Ολυμπιακό είναι πολύ χαρούμενος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις