TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (08/05)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας». Στη Γαλλία του 1810, μια νεαρή κοπέλα, θέλοντας να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αποφασίζει να ζήσει στον πύργο ενός ανθρωπόμορφου τέρατος, για να ανακαλύψει ότι εκείνο δεν είναι σκληρό και άκαρδο όπως αρχικά φαίνεται.

Την ίδια ώρα (21:00) το STAR θα δείξει την περιπέτεια «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα». Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ, που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή που  πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν…

Στις 23:00 η ΕΡΤ2 προβάλει την ξένη ταινία «Το δωμάτιο». Η ταινία του Λένι Άμπραμσον μάς ταξιδεύει στον κόσμο του Τζακ, ενός ζωηρού πεντάχρονου. Το αγόρι μεγαλώνει σε ένα δωμάτιο δέκα τετραγωνικών, χωρίς παράθυρα, μόνο με τη μητέρα του, η οποία έχει απαχθεί και βιαστεί από τον ιδιοκτήτη, που την κρατά εκεί φυλακισμένη, όπως και το αγοράκι που γεννήθηκε εκεί: στο Δωμάτιο. Η Μαμά έχει δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο μέσα σε αυτά τα δέκα τετραγωνικά για τον Τζακ. Όσο η περιέργεια του μικρού αγοριού όμως μεγαλώνει τόσο πιο εύθραυστη γίνεται εκείνη. Μαζί θα προσπαθήσουν να αποδράσουν για να έρθουν αντιμέτωποι με κάτι ακόμη πιο τρομακτικό: τον αληθινό κόσμο. Η ταινία, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Έμα Ντόναχιου, κέρδισε Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, στην κατηγορία Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου (Μπρι Λάρσον), καθώς και το Βραβείο Κοινού στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Στις 23:15 το STAR θα δείξει την ξένη ταινία «Κούρσα θανάτου». Ένας ικανός οδηγός κατηγορείται άδικα για το φόνο της γυναίκας του και καταδικάζεται. Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του 2012 διοργανώνονται όμως αυτοκινητικές κούρσες θανάτου με υψηλή τηλεθέαση κι εκείνος, για να επιβιώσει, αναγκάζεται να συμμετάσχει.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (08/05) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:45 Φωνάζει ο κλέφτης – Ελληνική ταινία – ANT1

21:00 Η πεντάμορφη και το τέρας – Ξένη ταινία – Open TV

21:00 San Αndreas: Επικίνδυνο ρήγμα – Ξένη ταινία – STAR

21:30 Ο εμίρης και ο κακομοίρης – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:50 Τα 102 σκυλιά της Δαλματίας – Ταινία κινουμένων σχεδίων -ALPHA

23:00 Το δωμάτιο – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:15 Κούρσα θανάτου – Ξένη ταινία – STAR

00:01 Φελίξ & Μέιρα (Felix et Meira) – Ξένη ταινία – ΕΡΤ3

00:30 Φαντασμένος – Ελληνική ταινίαΑΝΤ1

01:30 Scary Movie 5 – Ξένη ταινία – STAR

02:30 Το Χώμα Βάφτηκε Κόκκινο – Ελληνική ταινία – Open TV

03:15 –Μεταφυσική Δραστηριότητα: Η Διάσταση των Φαντασμάτων – Ξένη ταινία – ΑΝΤ1

03:15 Τα Καλά Παιδιά – Ξένη ταινία – STAR

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις