TV: Οι ταινίες της Τρίτης (09/06)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ταινία δράσης «The double». Ο εν αποστρατεία πράκτορας της CIA Πολ Σέπαρντσον καλείται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός γερουσιαστή. Το έγκλημα μοιάζει να φέρει την «υπογραφή» του Κάσιους, ενός Σοβιετικού επαγγελματία εκτελεστή που θεωρούνταν νεκρός από τους Αμερικανούς εδώ και χρόνια. Ο Σέπαρντσον αναγκάζεται από την υπηρεσία του να συνεργαστεί με το νεαρό πράκτορα του FBI Μπεν Γκίρι, που έχει ειδικευτεί στο προφίλ και την εγκληματική δράση του Κάσιους, για να διαλευκάνουν μαζί το έγκλημα. Κι ενώ έχουν τελείως διαφορετική τοποθέτηση απέναντι στην αποστολή τους, οι έρευνες και τα στοιχεία που έρχονται σταδιακά στο φως θα οδηγήσουν σε αποκαλύψεις απρόσμενες και για τους δύο, ικανές να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την αστυνομική περιπέτεια «London Boulevard». Ο Μίτσελ, ένας πρώην κατάδικος από το Νότιο Λονδίνο, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή ως βοηθός μιας νεαρής αλλά επώνυμης ηθοποιού, της Σάρλοτ, με την οποία δε θα αργήσει να κάνει σχέση. Αυτή η εξέλιξη όμως, δεν αρέσει καθόλου στον άρχοντα του υπόκοσμου του Λονδίνου, ο οποίος είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να εμποδίσει αυτό το ειδύλλιο…

Στις 23:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Διασταυρούμενα πυρά». Ο γιος ενός δολοφονηθέντος αξιωματικού του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης και νεοσύλλεκτος, εντάσσεται στην ομάδα του πρώην συνεργάτη του πατέρα του Βικ Σαρκόνε. Ο Σαρκόνε διευθύνει μια ομάδα σκληροτράχηλων αστυνομικών που επιχειρούν μέσα στους δρόμους. Σύντομα ανακαλύπτει όμως ότι η ομάδα είναι διεφθαρμένη και αρχίζει να αναζητά την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα του.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη (09/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

18:15 Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 The double – Ξένη ταινία – Open TV

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής – STAR

22:00 London Boulevard – Ξένη ταινία – ALPHA

22:00 Μήπως είσαι ο τύπος μου – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

23:00 Διασταυρούμενα πυρά – Ξένη ταινία – Open TV

23:05 Η μεγάλη επιστροφή – Ξένη ταινία –ΕΡΤ 2

00:00 Η κόρη του ήλιου – Ελληνική ταινία – MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις