Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός Β. με Παναιγιάλειο

Τον Παναιγιάλειο υποδέχεται τη Δευτέρα 9/11 ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν μόνη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει χάσει και τα δύο ματς που έχει δώσει μακριά από το Αίγιο (με Λαμία 1-0 και Εργοτέλη 3-2). Όλη την εβδομάδα ο Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε με τους παίκτες πάνω στην τακτική…

…που σκοπεύει να ακολουθήσει η ομάδα και όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με διαφορετική διάταξη, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τη στιγμή που χρειάζεται τη νίκη και αγωνίζεται εντός έδρας, θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να παίξουν πιο επιθετικά, για τον λόγο αυτό θα αγωνιστούν, όπως όλα δείχνουν, με δύο επιθετικούς, τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Έρικ Γουόρντεν, σ’ ένα σχήμα 4-4-2. Ο Διαμαντόπουλος επέστρεψε στο ντέρμπι με τη Λάρισα, έχει ήδη ένα παιχνίδι στα πόδια του, ενώ είχε την ευκαιρία να δουλέψει το διάστημα αυτό και να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος στο ματς με τον Παναιγιάλειο. Ο Γουόρντεν από την πλευρά του αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και πρόκειται να ξεκινήσει για δεύτερη φορά φέτος, ως βασικός. Είχε παίξει στο αρχικό σχήμα στο προηγούμενο παιχνίδι έδρας με τη Λαμία.
Ο Παπαδόπουλος πιστεύει πως το επιθετικό δίδυμο Διαμαντόπουλος-Γουόρντεν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Παναιγιάλειου, ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχουν και οι παίκτες που θα αξιοποιήσουν τους δύο επιθετικούς της ομάδας. Το άσχημο για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα απουσιάσουν οι Ντάριο Φερνάντες και Ντιέγκο Λεόν, δύο παίκτες που μπορούν να οργανώσουν το παιχνίδι.
Θα απουσιάσουν οι επίσης τραυματίες Ντάσιος και Γκουγκούδης, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντεπέτρις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις