Δέλλας: «Restart με Παναθηναϊκό»

Ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε την πίστη του στο υλικό που διαθέτει ο Ατρόμητος, ενώ τόνισε ότι παρότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πληγωμένο εγωισμό, οι Περιστεριώτες έχουν την ευκαιρία για ένα δικό τους restart.

«Η έλευση ενός νέου τεχνικού μέχρι να γνωρίσει τους παίκτες του το μόνο που μπορεί είναι η ψυχολογία, προς το θετικό πιστεύω. Δεν θα πειράξω πολλά πράγματα, κάποιες κατευθύνσεις θα δοθούν αλλά θα δω αποτελέσματα μέσα από την καθημερινή δουλειά και τριβή. Πιστεύω στο υλικό της ομάδας, δεν με απασχολεί τι έχει συμβεί πριν, είμαι σίγουρος πως και ο προηγούμενος προπονητής προσπάθησε πολύ, κοιτάμε μπροστά και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι» δήλωσε στην κάμερα της Nova ο 39χρονος τεχνικός.

Αναφερόμενος στην επερχόμενη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, σημείωσε: «Η διακοπή θα βοηθήσει να γνωριστούμε και να λύσουμε κάποια θέματα που ήδη υπάρχουν, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά υπάρχει εκνευρισμός και αυτό οδηγεί σε λάθη αλλά έχουμε χρόνο. Δεν μου περισσεύει κανείς παίκτης, πρέπει να έρθουμε όλοι κοντά, εγώ θα κρίνω στη συνέχεια το ποιος κάνει και ποιος όχι».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πληγωμένο εγωισμό και κάποια πράγματα σίγουρα θα αλλάξουν. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε μία καλή ευκαιρία για ένα restart απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τα δικά του προβλήματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις