Ετοιμάζεται για το μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική μπάσκετ η Αγριά

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική μπάσκετ εξέδωσε η Αγριά. Από τη διοίκηση του συλλόγου τονίζεται πως η ομάδα θα δώσει κανονικά το «παρών» σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Γ.Σ. Αμπελώνα, ενώ προτείνεται στην ΕΣΚΑΘ να δοθεί μία μικρή παράταση στην προετοιμασία των ομάδων και το μπαράζ να διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου. Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ του Γ.Σ Αγριάς μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούσαν στο θέμα της τρίτης ομάδας που πρέπει να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική στον Βόρειο όμιλο για την σεζόν 2020-2021 και προκύπτει από το μπαράζ, όπως μας ενημέρωσε η ΕΣΚΑΘ, μεταξύ της ομάδος μας και του Γ.Σ Αμπελώνα στις 4/7/2020 στο γήπεδο των Φαρσάλων αποφάσισε τα εξής:
1) Απεστάλη έγγραφο τόσο στην ΕΟΚ όσο και στην ΕΣΚΑΘ που αναφέρει τους προβληματισμούς μας για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών αφού καλούνται να παίξουν ένα τόσο σημαντικό αγώνα μετά από τέσσερις μήνες απραξίας με μια προετοιμασία 20 ημερών.
2) Ζητάμε από την διοργανώτρια αρχή την παράταση του αγώνα τουλάχιστον μιας εβδομάδος και συγκεκριμένα προτείνουμε την 12/7/2020 ως ημερομηνία της διεξαγωγής του αγώνα.
3) Εφόσον η διεξαγωγή του αγώνα κρίνεται απαραίτητη όσο και αν μας βρίσκει αντίθετους, για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω, φυσικά δηλώνουμε το «παρών».
4) Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες του περσινού ρόστερ και του προπονητή μας που εν μέσω καλοκαιριού, μαθημάτων, εργασιών και άλλων δύσκολων καταστάσεων που περνάει ο καθένας μας αποδέχτηκαν όλοι το κάλεσμα του συλλόγου και δήλωσαν το «παρών» γι’ αυτόν το πολύ σημαντικό αγώνα.
5) Αρχής γενομένης από αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδος γι’ αυτό τον πολύ δύσκολο αγώνα που μας βρίσκει όλους μια γροθιά παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμο.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και φιλάθλους που όλη την χρονιά στάθηκαν στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις