Β. Κουτσιανικούλης: Όλα ανοιχτά για το που θα παίξω του χρόνου

Για τις δυσκολίες μετά την καραντίνα αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στο Metropolis 95.5. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε:

«Κόπηκαν μαχαίρι όλα. Το κενό δεν καλύπτεται, κακά τα ψέματα, προσπαθούμε με κάποιες προπονήσεις να κρατηθούμε σε ρυθμό. Κάποια γήπεδα ήταν ανοιχτά και κάναμε κάποιες ατομικές προπονήσεις. Τώρα άνοιξαν τα γυμναστήρια και μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς. Αρχές Μαρτίου ήταν τελευταία φορά που παίξαμε ματς» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οι παίκτες δεν είχαν αποχή μόνο από αγώνες, αλλά και από προπονήσεις. Όσο και να κάνεις προπόνηση δύο μήνες, αν εξαιρέσεις κάποιους που είχαν διάδρομο και δούλευαν στο αερόβιο, το κενό δεν καλύπτεται. Στον δεύτερο γύρο θα φανεί η πτώση των ομάδων. Γι’ αυτό και γίνονται οι αλλαγές».

Για την ομάδα που θα αγωνίζεται του χρόνου:
«Αυτή την στιγμή είναι όλα ανοιχτά. Δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει αναδιάρθρωση και όλες οι ομάδες είναι κολλημένες. Οι ομάδες δεν ξέρουν ακόμη σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Θα παίζω όσο μπορώ. Νιώθω ότι αγωνίζομαι άπειρα χρόνια. Το σώμα μου, πάντως, βοηθάει για να παίζω αρκετό καιρό ακόμη».

Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις