Ανανέωσε με Δήμητρα ο Στέλιος Τσιάτσιος

Ο Στέλιος Τσιάτσιος είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής της Δήμητρας που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ευξεινούπολης και θα την ενισχύσει τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο 35χρονος παίκτης δεν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική, καθώς στο ξεκίνημα της περιόδου 2017-18 μετείχε σε τέσσερα παιχνίδια του Γ.Σ. Αλμυρού. Στη συνέχεια πήγε στη Δήμητρα και έγινε αναπόσπαστο μέλος της. Τη βοήθησε να ανέλθει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ με 14 συμμετοχές και τρία γκολ. Το 2018-19 έπαιξε σε 20 ματς και σκόραρε ξανά τρεις φορές, ενώ στο τελευταίο πρωτάθλημα μέτρησε 15 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.
Η ανακοίνωση της Δήμητρας είναι η εξής: «Θεωρείται ο αμυντικός των «ειδικών αποστολών». Κι όμως, με δικά του τέρματα σε κομβικά σημεία, έβαλε τη σφραγίδα του στην άνοδο. Είναι αναπόσπαστο στοιχείο της χημείας που υπάρχει στην ομάδα και δηλώνει και φέτος «παρών»,
Η διοίκηση της Α. Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Τσιάτσιος Στέλιος, θα αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου μας και τη νέα περίοδο 2020-21. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».
Φυσικά, οι ανανεώσεις δεν θα σταματήσουν εδώ. Σειρά θα πάρουν και άλλοι παίκτες, όπως οι Φαράντος και Κλουκουτάρας. Όταν θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική, τότε θα γίνουν και οι κατάλληλες κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις