Απονομές και “οικογενειακή μέρα” στην τελευταία προπόνηση των μικρών του Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Το πρωί του Σαββάτου, κατακλύστηκε το βοηθητικό του ΕΑΚ από παιδιά και γονείς της ακαδημίας του Βόλου. Η μέρα ξεκίνησε με απονομές καθώς τιμήθηκε η νεοσύστατη Κ16 που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Μαγνησίας. Η ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου κατέλαβε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς και σημειώνοντας 11 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία.

Φέτος, με επαγγελματική δουλειά και οργάνωση η Ακαδημία του Βόλου δήλωσε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ ενώ ήδη αριθμεί 170 μικρούς αθλητές.
Τη συνέχεια πήραν τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα(Κ14, Κ12, Κ10, Κ9, Κ8) που αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική σεζόν με παιχνίδι και χαμόγελο.

Καθιερώθηκε η τελευταία μέρα των προπονήσεων ως ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΡΑ με τους μικρούς του Βόλου να αντιμετωπίζουν τους ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ. Έτσι, αναμετρήθηκαν τα ΠΑΙΔΙΑ με τους ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, με τους πρώτους να αναδεικνύονται νικητές σε όλα τα τμήματα και τους δεύτερους εμφανώς ταλαιπωρημένους να δείχνουν απροπόνητοι…

‘ΟΛΟΙ’ μαζί, μικροί και μεγάλοι, φώναξαν ΒΟΛΟΣ και αφού κεράστηκαν και βγήκαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 31η Αυγούστου και την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν…με νέες εμπειρίες από Superleague..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις