TV: Οι ταινίες της Τετάρτης (15/07)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Next». Ο Κρις Tζόνσον είναι ένας χαρισματικός ταχυδακτυλουργός. Ιδιαιτερότητά του: μπορεί να «βλέπει» κάθε στιγμή τι θα συμβεί στα επόμενα 2 λεπτά – μέσα στο μέλλον. Εκμεταλλεύεται αυτό του το ταλέντο διατηρώντας χαμηλό προφίλ για να μην γίνει στόχος. Η τακτοποιημένη και ρουτινιάρικη ζωή του, όμως, αλλάζει όταν γνωρίζει την όμορφη Λιζ. Την ερωτεύεται και ανακαλύπτει πως, ειδικά για εκείνη, μπορεί να βλέπει όλο το μέλλον της, αλλά και να το αλλάζει, παρεμβαίνοντας ανά πάσα στιγμή στο παρόν της. Ενώ συμβαίνουν αυτά, τρομοκράτες ετοιμάζονται να ρίξουν πυρηνικά στο Λος Άντζελες. Μια πράκτορας του FBI που ανακαλύπτει το ταλέντο του Κρις, ζητάει τη βοήθειά του για να τους εντοπίσει. Και καθώς εντέλει πείθεται και οι τρομοκράτες τον βρίσκουν διαρκώς ανάμεσα στα πόδια τους, απαγάγουν την Λιζ για να τον σταματήσουν.

Στις 22:00 το STAR θα δείξει την κωμωδία «Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην άγρια δύση». Ο Άλμπερτ είναι ένας δειλός αγρότης σε μια αφιλόξενη γωνιά της Άγριας Δύσης, τον οποίο η κοπέλα του παρατά για έναν πλούσιο αντίζηλο. Εντελώς απελπισμένος, θα δει τη ζωή του να αλλάζει όταν φτάνει στην πόλη η όμορφη και δυναμική Άννα, για την οποία κανείς δεν γνωρίζει πως είναι σύζυγος του αδίστακτου –και καταζητούμενου– πιστολά Κλιντς.
Στις 23:40 ο ALPHA προβάλει την ταινία δράσης «Όμηροι στη θάλασσα». Οι ονειρικές διακοπές μιας οικογένειας στα νησιά της Καραϊβικής θα μετατραπούν σε εφιάλτη, όταν μια μηχανική βλάβη στο σκάφος φέρει την οικογένεια του Κέβιν στο έλεος ενός αδίστακτου ψαρά, που για να προσφέρει τη βοήθειά του, θα ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό ως αντάλλαγμα. Κρατώντας όμηρους τη μητέρα και το παιδί, θα φέρει τον πατέρα αντιμέτωπο με τον ανελέητο χρόνο, που προκειμένου να σώσει τη γυναίκα του και τον γιο του είναι έτοιμος να φτάσει ακόμα και στα πιο επικίνδυνα άκρα…

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τετάρτη (15/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Ποιος Θανάσης – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Αν ήμουν πλούσιος – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Next – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην άγρια δύση – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Ένας πιστός σύζυγος – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

23:00 Τσάι στη Σαχάρα – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:40 Όμηροι στη θάλασσα – Ξένη ταινία – ALPHA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις