TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (16/07)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει το δικαστικό θρίλερ «Φόβος ενστίκτου». Ο νεαρός Έριν Στάμπλερ κατηγορείται για τη δολοφονία ενός αρχιεπισκόπου στο Σικάγο και ο αριβίστας δικηγόρος Μάρτιν Βέιλ αναλαμβάνει την υπεράσπισή του αποβλέποντας σε προσωπικά οφέλη από την τηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης.  Η βοηθός εισαγγελέα Τζάνετ Βίναμπλ, πρώην κοπέλα του Μάρτιν, αναλαμβάνει την ποινική δίωξη του Έριν. Παρόλα αυτά, η υπόθεση του νεαρού αποδεικνύεται αρκετά πιο περίπλοκη απ ότι αρχικά φαινόταν. Η διακεκριμένη ψυχολόγος Μόλι Άρινγκτον συμπεραίνει πως ο Έριν πάσχει από διχασμό προσωπικότητας ενώ παράλληλα ο Μάρτιν, αφού ερευνά το παρελθόν του θύματος, ανακαλύπτει πως ο αρχιεπίσκοπος όχι μόνο ήταν μπλεγμένος σ ένα σχέδιο καταπάτησης ακίνητης περιουσίας, αλλά ίσως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά νεαρούς ενορίτες του….

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ξένη ταινία «Παγιδευμένη». Ο Τζο και η Σέριλ Χίκι είναι ειδικοί στο να αποσπούν χρήματα από πλούσιες οικογένειες, καταστρώνοντας άψογα «ενορχηστρωμένα» σχέδια,. Όμως αυτή τη φορά διάλεξαν λάθος «θύμα», επιλέγοντας να απαγάγουν την εξάχρονη κόρη της οικογένειας Τζένινγκς. Γιατί τα «θύματα» αρνούνται αυτόν τον ρόλο. Αντίθετα, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να φέρουν πίσω την μικρή ’Αμπι, πάση θυσία. Έχουν μόνο 24 ώρες για να το καταφέρουν.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (16/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Τα τούβλα – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Τα 201 καναρίνια – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Φόβος ένστικτου – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Που πάω Θεέ μου – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

22:00 24 εβδομάδες – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

22:00 Συνήγορος υπεράσπισης – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Παγιδευμένη – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:40 Δύο γυναίκες, τρεις βαλίτσες και εγώ – Ξένη ταινία – ALPHA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις