TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (17/7)

Στις 22:00 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Η κληρονομιά του Μπορν». Πρόκειται για μια ιστορία βασισμένη σε μυθιστορήματα του Robert Ludlum που μας εισάγει ένα νέο ήρωα (Jeremy Renner), έναν πράκτορα της CIA, του οποίου το μερίδιο στη ζωή ή τον θάνατο έχει προκληθεί από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών. Ένας δημοσιογράφος της Guardian δολοφονείται, ο Jason Bourne επιστρέφει στη Νέα Υόρκη και απειλεί να αποκαλύψει την συνωμοσία και την αλήθεια πίσω από το πρόγραμμα Treadstone ενώ στη CIA έχει σημάνει συναγερμός για να καλυφθεί η παράνομη επιχείρηση.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ξένη ταινία «Υπέρτατη πρόκληση». Μετά τη δολοφονία του δίδυμου αδελφού του, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, ο Αλέν Μορό που είναι απόστρατος αξιωματικός του γαλλικού Στρατού πηγαίνει στη Νέα Υόρκη αποφασισμένος να βρει τους δολοφόνους. Εκεί θα βρεθεί να βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς θα διασταυρωθεί με τη ρωσική μαφία, αλλά θα γνωρίσει και μια γοητευτική γυναίκα από το παρελθόν του αδελφού του.

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00:40) ο ALPHA προβάλει το ψυχολογικό θρίλερ «Ένστικτο». Ο ανθρωπολόγος Ίθαν Πάουελ, αγνοούμενος εδώ και δύο χρόνια κάπου στις ζούγκλες της Ουγκάντα, επιστρέφει στα φώτα της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή του για τη μετά την αιματηρή επίθεσή του σε δύο λαθροκυνηγούς γοριλών! Έγκλειστος τώρα σε ένα ίδρυμα της Φλόριντα, ο Πάουελ αποτελεί την πιο σημαντική περίπτωση κλινικής μελέτης του Δρ. Τίο Κάλντερ, που προσπαθεί να καταλάβει με ποιο τρόπο ο «ασθενής» του κατάφερε να επιβιώσει μέσα στη ζούγκλα συμβιώνοντας με γορίλες! Η επικοινωνία ωστόσο ανάμεσά τους είναι δύσκολη, αφού ο ανθρωπολόγος παραμένει κλεισμένος σε ένα δικό του σιωπηλό κόσμο. Όταν όμως τελικά αποφασίζει να λύσει τη σιωπή του, ο Κάλντερ θα έρθει αντιμέτωπος με κάτι που καμία επιστήμη δεν θα μπορούσε να τον έχει προετοιμάσει ποτέ: την πραγματική φύση του ανθρώπου!

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (17/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Αχ! Και να ‘μουν άντρας – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Εισπράκτωρ 007 – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Ο ροζ πάνθηρας 2 – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Η κληρονομιά του Μπορν – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Υπέρτατη πρόκληση – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:00 Καταφύγιο – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

00:40 Ένστικτο – Ξένη ταινία – ALPHA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις