Σπουδαίο διπλό για Αγία Παρασκευή κόντρα στον Πηλέα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της έφυγε από το πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος η Αγ. Παρασκευή που επικράτησε με σκορ 1-0 χάριν σε τέρμα που πέτυχε ο Παντελόγλου στο 71′.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2 στα 2 καθώς μετά την εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στο Άρη Μελισσατίκων, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη κόντρα και στον Πηλέα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Αγ. Παρασκευής ήταν καλύτερη είχε κατοχή, σωστή κυκλοφορία όμως απειλούσε με μακρινά σουτ την εστία του Φυήγα. Η μοναδική αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 30′ για τους φιλοξενούμενους, καθώς μετά από σέντρα του Κοπάνα από τα δεξιά, ο Καραγιάννης έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και υποχρέωσε τον Φυήγα να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απώλεσαν τεράστια ευκαιρία με την επανέναρξη καθώς στο 47′ ο Μπρισμπέος έβγαλε με ωραία κάθετη τον Ταφίλη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων όμως νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μαλλιαρό. Στο 51′ και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Κατσικαδάμου έψαξαν το γκολ, όμως η Κεφαλιά του Σουλιώτη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παλάση “έγλυψε” το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μαλλιάρου. Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ που θα τους έδινε κεφάλι στο σκορ, όμως στο 71′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από σέντρα του Ν. Μαγγασιανού στο δεύτερο δοκάρι και καρφωτή κεφαλιά του Παντελόγλου έγινε το 0-1 σκορ που έμελε να είναι και το τελικό καθώς ο Πηλέας υπέστη καθίζηση μετά την τροπή που πήρε η αναμέτρηση και έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν άλλο ένα σπουδαίο τρίποντο.

Συνθέσεις:

Πηλέας: Φυήγας, Καζάκης, Δημουλάς, Ε. Ματθαίου, Σουλιώτης, Βαϊτσης, Κατσικαδάμος( 89′ Αλβανόπουλος), Αγγελής(49′ Παλάσης), Μπρισμπέος, Ταφίλης, Τσακίρης (65′ Μπραχιμάι).
Αγ. Παρασκευή: Μαλλιάρος, Ντάκος, Βαν-Ντε- Χούιε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Παντελόγλου, Ν. Μαγγασιανός, Κοτσέλος (80′ Αγραφιώτης), Κοπάνας, Παπακώστας (65′ Π. Μαγγασιανός), Καραγιάννης (46′ Μαρμαρινός.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις