TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (31/7)

Στις 22:00 το STAR προβάλει το θρίλερ «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν». Οταν ο Γουίλ φτάνει στην Ισπανία για διακοπές με ιστιοπλοϊκό, μαζί με την οικογένειά του, έχει ένα σωρό προβλήματα στο κεφάλι του: η εταιρεία που δημιούργησε χρεωκόπησε, ενώ η σχέση του με τον αυστηρό πατέρα του πάει από το κακό στο χειρότερο. Οταν η οικογένειά του απάγεται από μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια μυστηριώδη βαλίτσα, ο Γουίλ βρίσκεται ξαφνικά εν μέσω ενός ανελέητου κυνηγητού στους δρόμους της Μαδρίτης, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει μια συνομωσία πριν είναι πολύ αργά.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία δράσης  «Το θήραμα». Ένας ψυχρός και αδίστακτος επιχειρηματίας προσλαμβάνει έναν νεαρό οδηγό ιχνηλάτη για να τον βοηθήσει στο κυνήγι του στην έρημο Μοχάβι. Μετά από μια λάθος εκτίμηση για έναν στόχο, ο κυνηγός καταλήγει να σκοτώσει έναν άγνωστο στα βουνά. Για να μην συλληφθεί για φόνο εξ αμελείας και μην θέλοντας να θέσει σε κίνδυνο μια συμφωνία εκατομμυρίων που διαπραγματεύεται, αποφασίζει να φορτώσει τον φόνο στον οδηγό του.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (31/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Περάστε την πρώτη του μηνός – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Η αρχόντισσα της κουζίνας – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Η νύφη το σκασε – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Μην εμπιστεύεσαι κανέναν – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Το θήραμα – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:00 Moonlight – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις