TV: Οι ταινίες της Τρίτης (4/8)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Αντικαταστάτες». Δύο πράκτορες του FBI διερευνούν την περίεργη δολοφονία ενός φοιτητή που συνδέεται με τον άνδρα που συνέβαλε στη δημιουργία ενός πολύ ιδιαίτερου φαινομένου υψηλής τεχνολογίας: στη δημιουργία υποκατάστατων! Αυτή η καινοτομία επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράσουν μια αψεγάδιαστη ρομποτική εκδοχή του εαυτού τους. Με καλή φυσική κατάσταση και ωραία εμφάνιση, αυτές οι τηλεκατευθυνόμενες μηχανές τελικά παίρνουν τους ρόλους τους, δίνοντας έτσι στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ζουν τη ζωή τους αποστασιοποιημένοι από τους ίδιους τους εαυτούς τους, με την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την περιπέτεια «Η πτήση του Φοίνικα». Δυο πιλότοι πετάνε μέχρι τη Μογγολία για να απομακρύνουν το προσωπικό μιας βάσης πετρελαιοπηγών. Στο δρόμο της επιστροφής, πέφτουν σε μια τεράστια ανεμοθύελλα που καταστρέφει το αεροπλάνο τους. Έτσι, οι επιζώντες του δυστυχήματος καταλήγουν στην μογγολική έρημο χωρίς ελπίδα διάσωσης. Η μόνη τους ελπίδα είναι να χτίσουν ένα νέο αεροπλάνο από τα συντρίμμια του παλιού.

Την ίδια ώρα το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Ο αριστερόχειρας». Παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, παντρεμένος με τον παιδικό έρωτά του και πατέρας ενός έξυπνου κοριτσιού, ο Μπίλι Χόουπ έχει ό,τι είχε ονειρευτεί. Μέχρι που θα τα χάσει όλα σε μια στιγμή, ξεκινώντας από τον πάτο για να ξαναφτάσει στην κορυφή.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη (04/08) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Ο Φαφλατάς – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Από τα αλώνια στα σαλόνια – Ελληνική ταινία ΕΡΤ 1

21:00 Αντικαταστάτες – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Ο αριστερόχειρας – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Η πτήση του Φοίνικα – Ξένη ταινία -ΣΚΑΪ

02:00 Να με θυμάσαι – Ξένη ταινία – Open TV

2:15 Κατ’ οίκον απειλή – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

02:45 Αποκαλύψεις – Ξένη ταινία -STAR

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις