Κλείνει άμεσα σε ομάδα της Αγγλίας ο Τσιμίκας

Οι επαφές για τον Κώστα Τσιμίκα θα κορυφωθούν σήμερα στο Νησί και δεν είναι αποκλείεται να κλείσει εντός της ημέρας η μετακίνηση του στην Αγγλία.
Άμεσες φαίνονται να είναι οι εξελίξεις με τον Κώστα Τσιμίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime». Η παρουσία του ίδιου του παίκτη, όπως και του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ικανές να προχωρήσουν το ζήτημα της παραχώρησης του.

Σχεδόν τα… μισά αγγλικά clubs (όπως και η Έβερτον – μην την βγάζουμε από το κάδρο) ψάχνουν αριστερό μπακ. Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, έκανε πρόταση στη Νόριτς για τον Τζαμάλ Λιούις, αυτή απορρίφθηκε και το plan b του είναι ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, για τον οποίο η ΠΑΕ φέρεται να έχει πρόταση στα χέρια της από την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Και δεν είναι η μόνη. Η Λέστερ παλεύει εδώ και καιρό για να κάνει δικό της τον μπακ των ερυθρόλευκων και ειδικά τις τελευταίες δύο ημέρες η πίεση έχει μεγαλώσει.

Το που θα πάει ο Τσιμίκας δεδομένα δεν το γνωρίζει κάποιος, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρει μεταγραφή για την Αγγλία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις