TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (07/08)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την κωμωδία «Ανάλυσέ το». Ο Μπεν Σόμπολ, ψυχίατρος, έχει μερικά προβλήματα: Ο γιος του κατασκοπεύει τους ασθενείς του όταν ανοίγουν την καρδιά τους, οι γονείς του δεν θέλουν να παρακολουθήσουν τον επερχόμενο γάμο του και τα προβλήματα των ασθενών του δεν τον προκαλούν καθόλου. Ο Πολ Βίτι, ένας μαφιόζος Νονός, έχει και αυτός μερικά προβλήματα: Αιφνίδιες επιθέσεις άγχους δημόσια, κάποια ανικανότητα να σκοτώσει τους ανθρώπους που χρειάζεται και το χειρότερο, ανικανότητα στο κρεβάτι. Μια μέρα, ο Μπεν δυστυχώς τρακάρει σε ένα από τα αυτοκίνητα του Βίτι. Η ανταλλαγή της επαγγελματικής κάρτας του Μπεν ακολουθείται από μια επίσκεψη του ίδιου του Ντον Πολ Βίτι, ο οποίος θέλει να είναι ελευθερωθεί από τα προβλήματα του εντός δύο εβδομάδων, πριν συναντηθούν όλοι οι Ντον της μαφίας. Για άλλη μια φορά η εξαιρετική ερμηνεία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον ρόλο ενός νευρωτικού μαφιόζου, χαρίζει άφθονο γέλιο σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και έξυπνες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων με τον Μπίλι Κρίσταλ σε ρόλο που του ταιριάζει γάντι αντικατοπτρίζοντας τον τυπικό ψυχαναγκαστικό Αμερικάνο. Η ταινία απέσπασε υποψηφιότητα καλύτερης ταινίας και πρώτου αντρικού ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες.

Στις 22:00 το STAR προβάλει την ταινία «Μπερδέματα στο Μπρόντγουεϊ». Ένας παντρεμένος σκηνοθέτης του Μπρόντγουεϊ ερωτεύεται μια πρώην πόρνη που έγινε ηθοποιός και δουλεύει για να προωθήσει την καριέρα της. Κάποια στιγμή τα πράγματα γίνονται κωμικοτραγικά όταν σκηνοθετεί ένα έργο με τη πρώην πόρνη, τη σύζυγό του και τον πρώην εραστή της.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την περιπέτεια δράσης «Η τελική μάχη». Η χώρα της Σανταλού σπαράσσεται από έναν εμφύλιο πόλεμο που διαρκεί εδώ και επτά μήνες. Ο ψυχοπαθής δικτάτορας Μπίσον αρνείται να σταματήσει τις εχθροπραξίες και μάλιστα κρατά αιχμαλώτους τους οποίους απειλεί να σκοτώσει ανά πάσα στιγμή. Μια διεθνής στρατιωτική ομάδα με αρχηγό τον συνταγματάρχη Γουίλιαμ Γκιλ αναλαμβάνει να δώσει στον δικτάτορα τα λύτρα που ζητά για να απελευθερώσει τους αιχμαλώτους. Όμως ο συνταγματάρχης Γκιλ αποφασίζει να τα βάλει προσωπικά με τον δικτάτορα και να τον νικήσει μια για πάντα.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (07/08) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Τρελοί πολυτελείας – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Η εφοπλιστίνα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Ανάλυσε το – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Μπερδέματα στο Μπρόντγουεϊ – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Η τελική μάχη– Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:00 Βερολίνο αντίο – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις