TV: Οι ταινίες της Δευτέρας (10/8)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Οι ένορκοι». Από την πένα του μετρ του δικαστικού θρίλερ Τζον Γκρίσαμ και τον σκηνοθέτη Γκάρι Φλέντερ, έρχεται ένα αγωνιώδες θρίλερ που σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία δύο θρύλων της μεγάλης οθόνης, του Τζιν Χάκμαν και του Ντάστιν Χόφμαν. Μία συναρπαστική, ηθικά αμφιλεγόμενη ιστορία με απρόβλεπτες εξελίξεις που μας διδάσκει πως η δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή, όταν όμως διακυβεύονται εκατομμύρια δολάρια οι δίκες είναι πολύ σημαντικές για να αφήνονται στους ενόρκους.

Στις 22:00 το STAR θα δείξει το θρίλερ «Απαγωγή». Μία μέρα στο πάρκο μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονο γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και εξαφανίζονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και η Κάρλα δεν έχει κινητό για να καλέσει την αστυνομία. Της μένει μόνο μια επιλογή αν δεν θέλει να χάσει τον παιδί της για πάντα: να καταδιώξει η ίδια το άγνωστο αυτοκίνητο.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ προβάλει την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Το χρονικό».  Τρεις φίλοι από το γυμνάσιο απέκτησαν υπερδυνάμεις μετά την πραγματοποίηση μιας απίστευτης ανακάλυψης. Καθώς όμως μαθαίνουν σταδιακά να ελέγχουν τις καινούργιες τους ικανότητες, οι ζωές τους αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο και οι ίδιοι να κυριεύονται από τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Δευτέρα (10/08) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Περάστε την 1η του μηνός – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Η αγάπη μας – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Οι ένορκοι – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Απαγωγή – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Το χρονικό – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:00 Μαθήματα ζωής – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις