Τσάμπιονς Λιγκ: “Πέταξε” έξω και τη Σίτι η Λιόν (video)

Το όνειρο της Λιόν συνεχίζεται και μετά τη Γιουβέντους πέταξε εκτός και την Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με 1-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεμπελέ.
Μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως «φονέας των γιγάντων». Μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους, η σεληνιασμένη Λιόν «πέταξε» εκτός και τη Μάντσεστερ Σίτι και πλέον την περιμένει η Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι, η ομάδα του ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν κατάφερε να ξορκίσει την «κατάρα», μένοντας ξανά μακριά από τον τελικό και σταμάτησε για τρίτη σερί χρονιά στα προημιτελικά.

Η Λιόν άνοιξε το σκορ στο 24′ με τον Κορνέ, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία στην άμυνα της αγγλικής ομάδας. Στο 43′ η Μάντσεστερ Σίτι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόντρι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ντε Μπρόινε έκανε τρομερή πάσα, όμως ο Στέρλινγκ αστόχησε και το 0-1 παρέμενε.

Στο 69ο λεπτό, ο Ντε Μπρόινε έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1, ωστόσο στη συνέχεια ήρθε η σειρά του Ντεμπελέ. Συγκεκριμένα, στο 79′ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και δεν αστόχησε, ενώ στο 87′ έβαλε τον ιδανικό επίλογο στο ματς, ευστοχώντας από κοντά για το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Λαπόρτ, Ερικ Γκαρθία, Φερναντίνιο (56’ Μαχρέζ), Ζοάο Κανσέλο, Γουόκερ, Ρόδρι (84’ Νταβίδ Σίλβα), Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Ζεσούς.
Λιόν (Ρούντι Γκαρσία): Αντονι Λόπες, Μάρσαλ, Μαρσέλο, Ντεναγιέρ, Ντουμπουά (74’ Τετέ), Κορνέ, Μπρούνο Γκιμαράες (70’ Τιάγκο Μέντες), Κακρέ, Αουάρ, Εκαμπί, Ντεπάι (75’ Μούσα Ντεμπελέ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις