Ρόδος κατά ΕΠΟ και Ολυμπιακού

Ανακοίνωση  σε αυστηρό ύφος εξέδωσε η ΠΑΕ Ρόδος μετά την χθεσινή (19/8) απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΟ και την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Πειραιώς που έλεγε μεταξύ άλλων «Σήμερα μάλιστα η γνωστή «παράγκα» αποφάσισε να ζητήσει την κατάργηση της Football League, με την άνοδο όλων των ομάδων της στη Super League 2, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου στον υπόκοσμο και στους στοιχηματζήδες».

Αναλυτικά:

«Το μοντέλο Δημοκρατίας που αφού …χάσουμε θα πρέπει να μας ακολουθήσουν οι πολλοί, μόνο με τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να επιβάλουν! Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού συμμετέχοντας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν γίνεται συνυπεύθυνος στις αποφάσεις, έστω και αν μειοψήφισε;

Τα …παραμύθια και οι προσβολές για στοιχηματζήδες και υπόκοσμο να τα αφήσουν κατά μέρος και να τα πάρουν πίσω. Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ας αφήσουν την Πολιτεία να επαναφέρει την νομιμότητα, όπως η Νέα Δημοκρατία την είχε υποσχεθεί προεκλογικά, λέγοντας πως θα καταργήσει την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις