Άνετη νίκη για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου επί του ΑΟ Σκοπέλου

Από τη όμορφη Σκόπελο ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι γυναίκες της ομάδος βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.Ταξίδεψαν με το πλοίο της γραμμής «Πρωτέας» της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΣ, όπου για την αθλητική δράση όλων των ομάδων βόλεϊ, παρέχει 50% έκπτωση στα εισιτήρια με επιστροφή. Η ομάδα…

…του Γ.Σ. Βόλου συγχαίρει την εταιρεία γι’ αυτή την διευκόλυνση, γιατί στη δύσκολη οικονομική περίοδο δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα της Σκοπέλου να έχει την ευκαιρία να αθληθεί και να δώσει διέξοδο στη νεολαία του νησιού τους χειμερινούς μήνες.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Γυμναστικού αγωνίστηκε με οκτώ παίκτριες και κέρδισε με 3-0 σετ (14-25,19-25.13-25) την αξιόμαχη και νεανική ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου στη πρεμιέρα του 2ου ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος).
Φετινός στόχος της ομάδος είναι να παίξει ποιοτικό, θεαματικό βόλεϊ, να προωθήσει νέα κορίτσια από τα τμήματα υποδομών και να πάρει μέρος στη β’ φάση που οδηγεί στην άνοδο στη Β’ Εθνική.
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ: (Π. Ξανθόπουλος) Τσαπραίλη Κων., Πατσή Ελ., Ράμπου Μαρ., Τρυπίλα Γλυκ., Παιχνιδοπούλου Βάσ., Σίμου Γαρ., Κουριαννίδου Έλλ., Ραμιώτη Πολ.,(L).
Για την 2η αγωνιστική ο Γ.Σ. Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου το προσεχές Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» στις 19.00.